locatii

Programele de training și de perfecționare ale Academiilor Internaționale Nouveau Contour din întreaga lume urmăresc un singur scop: Să aveți cea mai solidă și sigură educație în permanent make-up din întreaga ofertă globală! 
 
În acest sens, programa completa și complexă este permanent îmbunătățită de studiile trainer-ilor și a echipei de cercetare-dezvoltare dar și oferită „la pachet” cu cele mai sigure și  performante aparate din lume, cu cei mai concentrați pigmenți de micropigmentare, cu cea mai bogată gamă de modele de ac și cu un sistem complet unic de stabilire a culorii potrivite pacientului: Color Identification System
În final, programele noastre de training au ca scop oferirea unei experiențe educaționale care să vă confere abilitățile necesare pentru a furniza servicii de cea mai înaltă calitate pentru clienții dumneavoastră.
 
Senior Trainer-ul Diana Gulan, împreună cu personalul nostru, este aici pentru a se asigura că de la momentul când vă înscrieți până în momentul în care absolviti toate etapele de pregătire, experiența dvs. cu Academia Nouveau Contour este pe măsura investițiilor pe care le-ați făcut. Senior Trainer Nouveau Contour – Diana Gulan, antrenorul tău a primit acreditare de la Nouveau Contour Global.

Academia Internaţională de Micropigmentare Nouveau Contour, filiala sa din Romania, este o unitate de învaţământ pe deplin acreditată, atât de către forurile de resort din ţară cât şi de către Nouveau Contour International. Oferim cursuri de formare fundamentale, de iniţiere, precum şi cursuri avansate pentru cei care deja practică această latura de top a esteticii. Ne adresăm aşadar tuturor esteticienilor care vor să îmbrăţişeze această competenţă dar şi acelora care doresc să-şi crească nivelul de calificare şi tehnică. Absolvenţii cursurilor avansate au afirmat că, urmând aceste specializări în Academia Nouveau Contour, şi-au dublat nivelul de calificare, a cursurilor de initiere urmate anterior!