DESPRE PLASMA PEN si REZULTATELE ACESTUI TIP DE TRATAMENT :

 

Plasma pen-ul este cel mai puternic si eficient echipament din intreaga industrie de beauty datorita rezultatelor exceptionale obtinute in urma tratamentelor lifting.
Netezirea completa a ridurilor mici si mijlocii si diminuarea in procent de peste 70% a celor profunde, in urma unei singure sedinte de tratament! face din aceasta procedura “regina noninvaziva a tratamentelor estetice”.
Practic aparatul genereaza plasma – a4a forma a materiei – atunci cand accesoriile lui sunt apropiate de suprafata pielii. Acest impuls plasmatic determina pielea sa produca in exces colagen pentru urmatoarele 6 luni, supra-productia realizand lifting si hidratare masiva, si astfel refacandu-se fibrele, ceea ce faciliteaza intinderea/netezirea sau diminuarea ridurilor.
Acelasi succes incredibil se obtine si in tratarea cicatricilor sau in eliminarea/stergerea petelor pigmentare. Cicatricile sunt tratate in 1 pana la 3 sedinte, in timp ce petele pigmentare se elimina dupa un singur tratament!
Aria larga de tratamente care se pot efectua cu acest aparat doar prin schimbarea accesoriilor sale sau prin alternarea sau combinarea fiolelor concentrate disponibile in cabinet, face din el si un echipament extrem de versatil si cu potential maxim in crearea unei oferte largi pentru clientii oricarui estetician.
APARAT : Aparatul Luxus Plasma Liner este creat si fabricat integral in Germania pentru uzul esteticienilor. Este certificat TUV pentru uzul in cabinetele de cosmetica.
AVANTAJE:
-Toate setarile sale sunt atent studiate pentru a aduce rezultate maxime fiecarui tip de procedura cu risc zero pentru tehnician.
-Nivele de intensitate sunt presetate si indicate precis pentru fiecare zona de lucru in parte si functia de protectie care opreste instantaneu aparatul in momentul in care, din eroare, accesoriul aparatului (acul) atinge pielea.
-Este un aparat fiabil si puternic, usor manevrabil si elegant, functioneaza fara fir – acumulatorul sau fiind extrem de puternic si permitand esteticianului sa execute zone foarteample inainte de a se descarca.
-Training-ul “ON-OFF” pentru acest echipament este oferit GRATUIT in momentul predarii echipamentului.
Cursul fundamental plasma pen cat si masterclass-urile disponibile sunt sustinute dupa programa internationala a academiei – mama din Germania si sunt permanent up-grade de catre echipa de traineri international Luxus Plasma Liner.
Cursurile se pot urma atat fizic, in academie, cat si online.
Dupa curs, se acorda suport nelimitat online, dar si posibilitatea de a lucra primii clienti in academia noastra sub supravegherea trainer-ului LPL.