Acid hialuronic si pigmentare semipermanenta a buzelor
Ce se face mai intai, sedinta de micropigmentare a buzelor sau cea cu acid hialuronic?
27 September 2022
De ce am decis sa facem cursuri de #plasmapen in tara si nu ramanem in academie, la noi acasa?
6 October 2022
Arată tot

Liftingul gatului – Acum fara interventie chirurgicala!

Procesul de imbatranire lasa urme asupra pielii intr-un mod complet inetetic, nefericit!

Una din primele zone in care pielea suporta modificarile trecerii timpului este gatul. Pielea este mai subtire, este supusa permanent miscarilor capului si este expusa factorilor externi, de mediu,  aproape la fel de mult ca si chipul.

     Tratamentele cosmetice si chiar terapiile dermatocosmetice s-au dovedit minim eficiente, din acest motiv singura solutie o reprezenta interventia chirurgicala.
     Dar o interventie chirurgicala prezinta si multe neajunsuri, specificand aici doar anestezia generala, cicatricile, echimozele si edemul. Refacerea dureaza intre 2 si 4 luni minim.
     O data cu introducerea tratamentelor cu plasma pen – aparat ce genereaza plasma, a4a forma a materiei – in mod instantaneu problema si-a gasit rezolvarea.
     Practic, in functie de nivelul de ridare si de excesul de piele. pe care pacientul il prezinta, in 1 pana la 3 sedinte se obtine rezultat lifting maxim.
     Refacerea dupa procedura plasma pen este usoara, perioada in care pielea prezinta urmele interventiei fiind de 10-14 zile. Aceste “urme” inseamna mici cruste punctiforme de culoare bej, putin vizibile de la o distanta mai mare de 2 metri.
     Pacientul isi poate continua viata sociala si rutina zilnica imediat dupa procedura.
     Rezultatul va incepe sa se instaleze din timpul tratamentului, va creste si va deveni din ce in ce mai vizibil zilnic de-a lungul urmatoarelor 2-3 luni. Acest lucru se explica astfel : plasma stimuleaza supraproductia de colagen a fibroblastilor pentru urmatoarele 6 luni.
     Din experienta mea, efectul lifting maxim va fi atins si va deveni vizibil in 2-3 luni de la tratament. Din acest motiv sugerez pacientilor mei sa faca fotografii la intervale regulate si sa le compare. Vor fi ei insisi uimiti!
In speranta ca aceste informatii va sunt utile, va doresc doar zile luminoase si pline de reusite si va astept in cabinetul meu.
Diana Gulan
Estetician
Tel. : 0040723111888

(Număr afişări articol: 122 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *