Ce inseamna de fapt o Academie, o Scoala?

In viziunea noastra, este un loc care cumuleaza si ofera toate cunostiintele celor care se dedica si predau in ea, este un loc care ofera o dotare care sa sprijine in mod real si sa puna in valoare abilitatile fiecarui student participant la curs.
In plus, este un loc care contine inca un ingredient, fara de care nimic nu poate oferi valoare: PASIUNEA de a te dedica celorlalti si de a uita tot ceea ce este legat de propriile interese, lucru care ne-a condus la decizia de a ne concentra pe un numar redus de studenti in fiecare grupa de curs.
Ambinetul creat este foarte prietenos, dotarea este Premium, procedurile din timpul cursurilor realizandu-se cu aparate germane de top, apreciate la nivel mondial de catre cei mai experimentati artisti din Permanent Make Up.
Pigmentii utilizati sunt in total acord cu toate cerintele europene, fiind mereu imbunatatiti, si acest lucru este posibil doar datorita obseravatiilor continue venite din piata, atat din partea tehnicienilor Nouveau Contour din lume cat si a fostilor studenti sau a tehnicienilor care lucreaza cu ei, pentru ca da, Nouveau Contour tine cont de opinii si este prezent in toata lumea.
Gama variata de ace, a caror calitate se regaseste 100% in aspectul lucrarilor, dar si mai mult in calitatea si acuratetea vindecarilor de care noi suntem mandri, este ajutata evident si de aparatele premium care vin, in primul rand, in sprijinul incepatorilor, dar care insotesc performanta de-a lungul intregii cariere.
Trainer-ul nostru care conduce intreaga echipa de trainer-i colaboratori, este Diana Gulan.
Diana Gulan are o cariera in beauty de peste 22 de ani. A avut un parcurs corect si firesc, lucru care i-a permis sa evolueze si sa primeasca titulatura de trainer international de la cele mai prestigioase academii din lume.
A inceput prin a lucra cosmetica si a continuat, datorita multiplelor specializari la care a participat constant, sa lucreze terapii speciale, dermatocosmetice, la limita dintre cosmetica si estetica medicala.
A urmat cursurile de permanent make up in Germania si apoi alte specializari, iar dupa 7 ani in care a lucrat efectiv in cabinet micropigmentare, a inceput sa predea. Cazuistica mare si renumele oferit de valoarea lucrarilor sale, au determinat Academia Internationala Nouveau Contour, evident dupa testarea aptitudinilor Dianei, sa o numeasca trainer-ul sau international. Au urmat colaborari si cu alte brand-uri de top, a conferentiat in congrese de profil in SUA, Africa de Sud, China, Europa prezentandu-si tehnicile pe care la creat si sustinand de asemenea si cursuri.
A dezvoltat, dupa ani de studiu si de teste, propria tehnica de pigmentare a areolei, dupa reconstructia sanului ca urmare a cancerului de san.
A lucrat si lucreaza pro bono aceasta tehnica, colaborand cu cei mai renumiti chirurgi plasticieni din Rommania si din strainatate. Ia parte activ la campaniile de constientizare legate de cancerul de san si face parte din echipe medicale interdisciplinare pentru sustinerea pacientelor aflate in aceasta situatie.
In 2019 devine trainer international si pentru brand-ul german Luxus Plasma Liner, a carui tehnologie plasma pen a revolutionat intreaga industrie de beauty. In tot acest timp a lucrat in cabinetul sau, in paralel cu sustinerea cursurilor din Bucuresti si din intreaga tara.
Ea ofera permanent servicii de dermopigmentare, terapii lifting si tratamente de estetica superioara, proceduri plasma pen si hialuronic pen.
Dorinta de a face lucrurile cat mai bine vine direct din implicarea neobosita si din pasiunea de care Diana Gulan a dat dovada cu prisosinta in tot acest timp.
In academia sa Diana Gulan PMU and Medical Beauty Academy & Clinic se organizeaza lunar cursuri acreditate de initiere, dar si multiple specializari.