De ce am decis sa facem cursuri de #plasmapen in tara si nu ramanem in academie, la noi acasa?

Liftingul gatului – Acum fara interventie chirurgicala!
30 September 2022
Arată tot

De ce am decis sa facem cursuri de #plasmapen in tara si nu ramanem in academie, la noi acasa?

          

     Daca cineva se intreaba de ce nu stam confortabil in Bucuresti, in academia noastra, si sa facem aici cursuri fizic sau online, eu cred ca merita un raspuns!

     Primul motiv este acela ca am fost contactati de catre multi colegi esteticieni din tara care si-au exprimat dorinta de a face acest curs fizic, face to face cu trainerul, dar care nu au posibilitatea de a se deplasa la Bucuresti. Ne-au rugat asadar sa mergem noi, daca nu chiar in orasul lor, macar intr-un oras din zona lor.

     Cel de-al doilea motiv este ca imi doresc, noi academia Luxus Plasma Liner Romania si compania mama din Germania, sa impartasim tot ceea ce am studiat si am acumulat de-a lungul acestor ani de cand lucram impreuna.

     Al treilea motiv este ca, urmare a unei cazuistici foarte bogate, cu extrem de multi pacienti tratati cu multiple tipologii de probleme, cred ca am cu adevarat ce sa impartasesc colegilor mei. Nu doar un curs teoretic, nu doar desene si vreo demonstratie, pot sa le dau tips-uri despre o multitudine de cai de rezolvare a diferitelor probleme intalnite de-a lungul carierei mele.

     Poate ca nu in al patrulea rand, poate ca in primul rand, faptul ca aceste tratamente cu tehnologia plasma reprezinta cele mai puternice, cele mai eficiente si cele mai inovatoare terapii din intreaga industrie de beauty, consider ca ele trebuie impartasite, trebuie sa fie la indemana cat mai multor colegi ai mei. Aici nu poate fi loc de egoism, de tinut informatia doar pentru tine, pentru ca ceea ce se poate obtine cu acest aparat este imens si este extraordinar de benefic pentru orice pacient.

     Apoi,in al cincilea rand, mi-ar placea „sa fac lumina” in legatura cu tratamentele cu plasma fractionala si meso plasma pentru ca deasemenea, foarte multi colegi mi-au semnalat ca nu sunt lucrurile inca foarte clare. Cum si cand se folosesc? O singura sedinta sau mai multe? Se folosesc sau nu si substante in cadrul acestor proceduri? Etc.

     Si am mai decis sa oferim un CADOU!!! Toti cursantii inscrisi in acest tip de curs sustinut in alte orase decat Bucuresti vor beneficia in mod gratuit de MasterClass-ul : „Plasma Fractionala & Plasma Foreza – terapii noninvazive

     Si nu neaparat in ultimul rand este motivul ca vreau sa arat tuturor un aparat fiabil, elegant, cu nivele de siguranta presetate si cu o tehnologie studiata si dezvoltata in Germania si cu linie de productie tot acolo. Noi avem un hastag : #thegermanoriginal si este chiar complet potrivit cu ceea ce inseamna plasmapen si aparatul nostru Luxus Plasma Liner. Este certificat TUV si este creat si autorizat pentru uzul cosmeticienelor, ceea ce este foarte important. El nu este un aparat creat doar pentru medici si este omologat in consecinta.

In speranta ca aceste informatii va sunt utile, va doresc doar zile luminoase si pline de reusite si va astept la cursurile mele, dar si in cabinetul meu.
Diana Gulan
Estetician
Tel. : 0040723111888
        Studentii cursului Plasma pen in actiune - Diana Gulan   

(Număr afişări articol: 28 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *