Acid hialuronic si pigmentare semipermanenta a buzelor
Ce se face mai intai, sedinta de micropigmentare a buzelor sau cea cu acid hialuronic?
27 September 2022
Arată tot

Tot ce trebuie sa stii despre un Curs de Micropigmentare

Practica student - curs acreditat dermopigmentist

NOI NU DOAR PREDAM CURSURI! NOI SCHIMBAM VIETI!

CURS COMPLET ACREDITAT DERMOPIGMENTIST

     Curs teoretic - dermopigmentist    Practica student - curs acreditat dermopigmentist     Practica student-Curs acreditat dermopigmentist

DURATA : Timp de doua saptamani – atat cat dureaza cursul acreditat dermopigmentist – trainer-ii academiei noastre lucreaza cot la cot cu studentii! Si acest lucru il fac nu doar pentru a-i supravegea indeaproape si pentru a le transmite toate informatiile si skills-urile necesare, dar si pentru a le insufla dragostea si pasiunea de care au nevoie pentru a reusi sa scoata lucrari de top din punct de vedere tehnic si estetic.

PROGRAMA : Predam toate tehnicile de dermopigmentare intr-un singur curs pentru a oferi studentului sansa de a rezolva orice situatie, nevoie sau problema ar avea clientul sau.

Tehnicile de pigmentare a sprancenelor :

OMBRE & POWDER – Tehnici cu aparat electric

FIR cu FIR – MICROBLADING – Tehnica manuala de micropigmentare

COMBINED TECHNIQUE – Tehnica de realizare a imitatiilor de fire de par in spranceana (manual) & Shading printre acestea pentru crearea efectului natural de umbra

NEUTRALIZAREA si CORECTAREA vechilor tatuaje

Tehnicile de pigmentare a pleopelor :

EYELASH ENHANCEMENT – Tehnica de conturare/indesire a liniei genelor

DELICATE EYELINER – Tehnica de pigmentare a unui eyeliner delicat

DRAMATIC EYELINER – Tehnica de tatuaj a unui eyeliner evident

Tehnicile de pigmentare a buzelor :

PERFECT LIPLINER – Tehnica de corectare, simetrizare si incadrare a buzelor intr-un contur perfect

LIPLINER & SEMIHASURARE – Tehnica de conturare si umbrire a conturului in mod natural

3D FULL LIPS – Tehnica de pigmentare cea mai complexa. Cuprinde atat corectarea asimetriilor si conturarea buzelor, cat si colorarea acestora si crearea efectului optic de volum prin jocuri de nunte si umbre.

Iata asadar 10 tehnici diferite de tatuaj cosmetic doar in cadrul unui singur curs, tehnici insotite de predarea colorimetriei si pigmentologiei, anatomie si fiziologie, etapele corecte de masurare si desenare, stilizare de sprancene, etc.

TRAINER :

Trainerul de brand al Academiei noastre, Senior International Trainer Diana Gulan, are o vechime de peste 20 de ani in domeniul pigmentarii, numeroase participari la congrese internationale in calitate de speaker, creator de tehnici proprii de lucru, sustine cursuri atat in Romania cat si in strainatate si are numeroase calificari si certificari internationale. Toti studentii vor beneficia de atentia si de intreaga sa impilicare in procesul de predare si exersare.

Suntem Academia cu cea mai mare implicare a trainer-ului de brand in procesul de invatare si practica din timpul cursului, si afirmam acest lucru deoarece lucram cu grupe de maxim 2 studenti sau cursuri individuale.

DOTAREA ACADEMIEI :

Echipamentul, accesoriile si materialele Academiei – puse integral la dispozitia studentilor – sunt produse premium, marca Nouveau Contour.

Aparatele Nouveau Contour Germania sunt aparate premium, castigatoare a trofeului “Cel mai bun aparat din lume”, trofeu acordat pe baza votului universal acordat de catre tehnicienii de pe intreg mapamondul.

Calitatea pigmentilor, nivelul inalt de certificare a lor dar, mai ales, retentia ridicata ii fac sa fie in topul celor mai bine vanduti pigmenti din lume.

PRACTICA PE DURATA CURSULUI :

In toata perioada de desfasurare a cursului, zilnic se va face practica. Aceasta presupune atat exersarea diferitelor tehnici/miscari de mana pe material inert cat si aplicarea tehnicilor de lucru, predate si deja exersate, pe modele umane. FIECARE STUDENT VA BENEFICIA DE MODELE UMANE INDIVIDUALE!

DIPLOME SI ACREDITARI :

Diplome internationale Nouveau Contour

Diploma nationala #acreditata #dermopigmentist

SUSTINERE POST-CURS :

Sustinerea trainer-ilor nostri nu se opreste la finalul cursului sau imediat dupa oferirea diplomei, dimpotriva!

Ulterior cursului, in mod gratuit si neconditionat, intram intr-un proces nelimitat de suport online pe grupuri de lucru.

NOU!!! ITI POTI FACE UCENICIA SAU ITI POTI LUCRA PRIMII CLIENTI LA ACADEMIA NOASTRA, beneficiind astfel, ulterior cursului, si fizic de suportul trainer-ului tau!

AVANTAJELE PARTICIPARII LA CURSURILE ACADEMIEI NOASTRE :

*trainer de brand supracalificat care realizeaza atat teoria cat si practica cu studentii;

*numar limitat de cursanti, pentru ca atentia trainerului sa nu fie distribuita catre prea multi studenti;

*modele nelimitate pentru perioada de curs;

*posibilitatea de a participa ulterior gratuit si la alte cursuri identice;

*posibilitatea de a face ucenicia in cabinetul nostru;

*posibilitatea de a lucra si primii tai clienti in Academia noastra, supravegheat de trainer;

*Kit complet cu aparat, instrument microblading, ace si lame, pigmenti si accesorii pentru a putea incepe activitatea inca de a2a zi dupa terminarea cursului;

*suport teoretic electronic si tiparit;

*materiale de studiu;

*diploma acreditata dermopigmentist;

*diploma internationala Nouveau Contour;

*venim in ajutorul cursantelor noastre pentru inceputul carierei cu 10% discount la produse si accesorii in primele 3 luni

*sali de curs generoase si perfect dotate atat pentru teorie cat si pentru practica; *pozitie centrala a Academiei pentru ca, indiferent din ce zona vii, sa fie confortabil;

*acces rapid la orice mijloc de transport

#dianagulan #tatuaj #curs #sprancene

Diana

 

(Număr afişări articol: 964 )

3 Comments

 1. dragomir liliana spune:

  cat costa cursul?
  multumesc

  • Diana Gulan spune:

   Buna dimineata! Pretul cursului acreditat este de 2280 euro ( cu kit de lucru inclus si aparat basic de micropigmentare) sau 1980 euro (cu kit de lucru inclus, fara aparatul de micropigmentare).
   Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la tel: 0723111888.

   O zi frumoasa,
   Echipa Nouveau Contour

  • Diana Gulan spune:

   Pretul cursului acreditat este de 2280 euro ( cu kit de lucru inclus si aparat basic de micropigmentare) sau 1980 euro (cu kit de lucru inclus, fara aparatul de micropigmentare).
   Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la tel: 0723111888.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *